martiGO kullanıcı deneyimi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Çerez kullanım koşullarını anlıyor ve kabul ediyorum. Daha fazla Bilgi

Gizlilik politikası

Dijital çağda da olsak, kişisel bilgilerin İnternet üzerinden paylaşılması hala tereddüt oluşturan ve güven hissi gerektiren bir durum, bu sebepten ötürü aşağıda belirttiğimiz gizlilik politikamız bize sağladığınız tüm bilgiler için geçerlidir.

Temeller

Bu Gizlilik Politikası, martiGO hizmetlerini kullanan tüm kullanıcılar için geçerlidir (TRIBUS Business GmbH/TRIBUS). Kişisel verilerinizin toplanması ve şirketimiz tarafından kullanım amacını size bildiririz. Biz verilerinizin gizliliğinize önem vermekteyiz ve doğru kişisel verilerin işlenmesi için yasal gereksinimlere uymak için kararlıyız (AB Yönetmeliği hayır. 2000 679/2016 (DSGVO) Yasası, DSG 2018 ve Haberleşme Yasası 2003). Tüm kişisel bilgileriniz bu temelde işlenecektir.

Veri işleme sorumluluğu TRIBUS, Quellenstrasse 72/3, 1100 Viyana'dır.

Gizlilik Koordinatörümüz Mürüvet Bicakci'dir (service@martigo.com, +4312366060119).

Hizmet beyannamesi kullanımı için, 14 yaşına ulaşmış birey olduğunuzu yahut ebeveyn rızası ile aktif onay verdiğinizi onaylamış olmaktasınız.


Madde 13 GDPR uyarınca bilgiler (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği)

Kişisel verileriniz, özellikle

- temel verileriniz (soyadı, adı, adresi, e-posta adresi, telefon numarası),

- Ödeme ve ödeme verileri, özellikle banka kartları, kredi kartları ve banka kartları,

- yerler, oteller, kalış süresi, irtibat kişileri, koşullar, özel hizmetler, sağlık bilgileri, sık uçuş numarası, ve

- Sağlık verileri ve özel ihtiyaçlara ilişkin veriler (tekerlekli sandalye, özel yemekler gibi) gibi özel kategoriler,

hizmetlerimiz için gereklidir. Bunlar müşteri dosya kurulumu, faturalama ve doğrulama (B2B, B2C, FIT), bilet rezervasyonları ve oteller satın alma dahil belirli seyahat rezervasyonları, oteller, araba kiralama, transferler, sigorta, turlar, kuponlar dahil.

Bu amaçla, üçüncü taraflardaki servis sağlayıcılar da dahil olmak üzere, bu verileri üçüncü taraflara aktarır, işler ve gerektiğinde, seyahat rezervasyonları, yazılım ve ajans hizmetleri için işlemci olarak kullanırız.

Profil oluşturma ve otomatik kararları kullanmayız.

Depolama süresi, iş ilişkimizin süresine ve ayrıca bizim için geçerli olan yasal tutma şartlarına bağlıdır. Biz mümkün olan en iyi müşteri hizmetini sunmak adına , talep ve arzular doğrultusunda  süreklilikle kalıcı ve  düzenli işbirliği halinde hizmet sunmaktayız.


Web sitelerimiz

Web Sitemize giriş yaptığınızda, Erişim verileriniz otomatik olarak saklanacaktır. Bu Erişim verileri, özellikle, erişilen sayfa, görüntülenen dosyalar, aramanın tarihi saati, kullanıcının IP forum Sitesi, çağrı yapan bilgisayarın verileri, özellikle tarayıcı işletim sisteminin yanı sıra veri hacmini içerebilir.

Bu Erişim verileri, teklifimizin güvenliğini sağlamak;teklifi optimize etmek için dahili numara İstatistiksel amaçlar doğrultusunda tarafımızca kullanılmaktadır. Yasadışı bir eylemden şüpheleniliyorsa, Erişim verileri/kanıtları güvence altına alacak sekilde değerlendirilecektir.

Kişisel verilerinizi iletişim formlarımızdan birinde girerek, bu özel talebin süresi boyunca gönderinizin saklanmasını kabul etmiş olursunuz. Bu, iletişim formları, özellikle bize gönderdiğiniz e-postalar aracılığıyla talepleriniz için geçerlidir. İsteğinizi işlemek Için bu verilere ihtiyacımız oln  durumlarda IP adresinizi kanıt elde etmek amacıyla saklayınız.Depolama sizin ya da bizim için herhangi bir tamamlayıcı ya da daha sonra sorulan soruların üstesinden gelmek için gerekli olduğu sürece aktiftir.MartiGO.com sayfalarimiz Aracılığıyla, sabit dağıtımda Yer almayan Başka Bir veri sorgulanıp ,saklanmamaktadır. Saklama hükümleri silme Için de geçerlidir.Bu veri İşleme Için Yasal dayanak göster sizin rızanız, sözleşmenizden doğan SÖZLEŞME ettik taahhütlerimiz, Yasal menfaatlerimiz onu türden Yasal yükümlülüklerimiz 96 TKG § ettik ettik.


Bülten

Haber bültenimize üye olmakta özgürsünüz. Aldığınız her bültende, bültenden çıkmak için ihtiyacınız olan tüm bilgileri bulacaksınız.
Bültenlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Bizimle irtibata geçiniz: service@martigo.com. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Sitemizin içeriği dikkatlice hazırlanmış olup , birçok kez kontrol edilmiş ; bilgilerin güncelliği, eksiksizliği konusunda hicbir sorumluluk kabul edilmemektedir.
Bilgilerin kullanımı ,yanlış ya da eksik bilginin kullanılması durumunda tazminat talepleri hariç tutulmuştur. Teklifler bağlayıcı değildir. Önceden haber vermeksizin teklifi veya bölümleri değiştirme, tamamlama ,silme , web sitesinin yayınlanmasını geçici veya kalıcı olarak durdurma hakkımız saklıdır.

Web sitemizin içeriği - programlanması, telif hakları ve telif hakları ile korunmaktadır.

Metinlerin, grafiklerin ve fotoğrafların kopyalanması başta olmak üzere, özetlerdeki - ve çoğaltımda da - çoğaltılması, yazılı onayımız olmadan yasaktır.


Üçüncü taraflara aktarım / işlemcilerin yükümlülükleri

Kişisel bilgileriniz tarafımızdan sağlanabilir :

- Grup içinde izin verilen kullanımlar dikkate alınarak,

- kendimizi geçerli gizlilik standartlarına uymaya adamış bir işlemciye (örneğin, elektronik haber bülteni reklamlarımız) veya

- İstediğiniz hizmetlerin sağlanmasında yer alan üçüncü taraflara (deniz aşırı rezervasyon işlemleri gibi),

iletilebilir. Avrupa veri koruma standartlarına uygunluk mümkün değilse - örneğin, standart sözleşme hükümleri, yeterlilik kararları veya sertifikalar özel durumda garanti edilmediğinden - sizi zamanında bilgilendireceğiz ve sizden gerekli onayları alacağız.
Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın : service@martigo.com


Çerezler ve takip hizmetleri

Web tarayıcılarında bilgi depolamak için kullanılan küçük metin öğeleri olan çerezleri kullanıyoruz. Çerezler, bir sonraki ziyaretinizde web sitemize kabul edilir ve yüklemelerin hızlandırılmasına ve tekliflerimizin sizin için rahatça kullanılmasına önemli ölçüde katkıda bulunur. Bilgileriniz çerezler tarafından tanınan ve saklanan bilgileriniz, tanınırlığınız için değil, aynı zamanda kullanıcı davranışınızın analizi için de kullanılır. İlgili veri koruma standartlarına uymak için bize bir işlemci olarak kendini adamış olan ilgili sağlayıcının sunucusunda depolanacaksınız.

Web sitemizi ziyaret ettikten sonra, başlangıçta reddetmediğiniz veya çerezleri aktif olarak silmediğiniz sürece çerezler cihazınızda saklı kalır. Çerezlerin devre dışı bırakılması, web sitelerimizin işlevselliğini etkileyebilir. Tarayıcı yazılımınızı buna göre ayarlayarak çerezlerin saklanmasını da önleyebilirsiniz. Ancak, bu durumda, web sitemizin tüm özelliklerini kullanamayacağınızı belirtmek isteriz. Ayrıca web sitesi kullanımınız hakkında çerez tarafından oluşturulan veri iletimini önleyebilirsiniz (dahil. IP adresi) . Google ve bu verilerin işlenmesi Google tarafından web sitesinde mevcut tarayıcı google.com tarafından Eklentiyi indirip yükleyin. Ancak, eklenti sadece belirli tarayıcı programları için kullanılabilir.

Web sitemizi, sizin için mümkün olduğunca bilgilendirici ve kullanışlı hale getirmek amacıyla web sitemizde üçüncü taraf içerikleri de kullanıyoruz. Bunlar arasında Google haritaları, RSS yayınları veya Youtube bulunur. Bu üçüncü taraf sağlayıcılar teknik nedenlerle IP adresinizi alacaklardır. Bu verilerin üçüncü taraf sağlayıcı tarafından kullanımı üzerinde hiçbir etkimiz yoktur. Bu hususta ilgili sağlayıcının gizlilik beyanlarına başvururuz.


Google Analytics

Bu web sitesi kullanıcıları tarafından site kullanımını analiz etmek için sunulan Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043) hizmeti "Google Analytics" kullanır. Servis, cihazınızda saklanan metin dosyaları kapsamında "çerezler" kullanır. Çerezler tarafından toplanan bilgiler genellikle ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilir ve orada saklanır.

Bu web sitesinde IP anonimleştirmesine erişir. Kullanıcıların IP adresi, AB ve Avrupa Ekonomik Alanı'nın üye ülkeleri içinde kısaltılmıştır. Bu azaltma IP adresinizin kişisel referansını ortadan kaldırır. Anlaşmaya göre, bu bilgileri kullanarak oluşturulan Google, Inc web sitesi operatörleri ile imzalayan sipariş verileri anlaşması web sitesinin bir değerlendirme ve web sitesi aktiviteleri hakkında toplanan ve Internet hizmetleri vermektedir.

Tarayıcınızda uygun ayarları yaparak çerezlerin cihazınızda saklanmasını önleme seçeneğiniz vardır. Bu web sitesinin tüm özelliklerine kısıtlama olmaksızın erişeceğiniz konusunda bir garanti yoktur.

Google Inc.’in veri kullanımıyla ilgili daha fazla bilgi: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=tr


Sosyal medya eklentilerinin kullanımı

Bu web sitesi Facebook Inc. (1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, ABD) tarafından işletilen Facebook Social Plugins'i kullanmaktadır. Facebook logosu ya da "Like", "Share" (Facebook) (mavi ve beyaz) "Share" terimleriyle tanınabilir. Tüm Facebook eklentilerine ilişkin bilgiler aşağıdaki bağlantıdan bulunabilir: https://developers.facebook.com/docs/plugins/

Eklenti, tarayıcınız ve Facebook sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı oluşturur. Web sitesi operatörünün, eklentinin Facebook Inc. sunucularına ilettiği verilerin niteliği ve kapsamı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Bilgiler şu adreste bulunabilir: https://www.facebook.com/help/186325668085084

Eklenti, Facebook Inc.'i kullanıcıların bu web sitesini ziyaret ettiğini bildirir. IP adresinizin kaydedilebilme olasılığı vardır. Bu web sitesini ziyaret ettiğinizde Facebook hesabınıza giriş yaptıysanız, bu bilgiler ona bağlı olacaktır.

Eklentinin işlevlerini kullanırsanız - örneğin bir gönderiyi paylaşma veya "beğenme" gibi - ilgili bilgiler de Facebook Inc.'e iletilir.

Facebook'u engellemek istiyor musun? Inc. bu bilgileri Facebook hesabınızla ilişkilendirir, lütfen bu siteyi ziyaret etmeden önce Facebook'tan çıkın.

Ayrıca, bu web sitesi Google Plus’ın "+1" düğmesini kullanıyor. Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ABD) tarafından işletilmektedir. "+1" düğmesini içeren bir sayfayı ziyaret ederseniz, tarayıcınız ile Google sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı oluşturulur. Dolayısıyla, web sitesi operatörünün eklenti tarafından Google Inc.'in sunucularına ilettiği verilerin niteliği ve kapsamı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Google + 'da oturum açtığınızda "+1" düğmesini tıklayın, sayfanın içeriğini herkese açık profilinizde paylaşın.

Kişisel veriler, siz tıklayana kadar Google Inc. tarafından toplanmaz. Giriş yapmış Google kullanıcıları ile bile, diğer şeylerin yanı sıra IP adresi saklanır. Google Inc.’in bu verileri saklamasını ve hesabınıza bağlamasını engellemek isterseniz, lütfen bu siteyi ziyaret etmeden önce oturumu kapatın.

"+1" düğmesi hakkında bilgi için bkz. Https://developers.google.com/+/web/buttons-policy.

Ayrıca, bu web sitesi Twitter-Schlatflächen kullanmaktadır. Bunlar, Twitter Inc. (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, ABD) tarafından işletilmektedir. Böyle bir düğmeyi içeren bir sayfayı ziyaret ederseniz, tarayıcınız ve Twitter sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı oluşturulur. Bu nedenle, web sitesi operatörünün eklentinin sunucu Twitter Inc.'e ilettiği verilerin niteliği ve kapsamı üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Twitter Inc.'e göre sadece IP adresiniz toplanır ve saklanır.

Kişisel bilgilerin Twitter Inc. tarafından nasıl ele alındığı hakkında bilgi için lütfen https://twitter.com/privacy?lang=en adresini ziyaret edin.

Instagram LLC tarafından işletilen sosyal sözde., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, ABD ( "Instagram") kullanılan sitemizde çevrimiçi hizmet Instagram ait eklentileri ( "eklentiler") bulunmaktadır. Eklentiler, bir "Instagram kamera" biçiminde bir Instagram logosu ile işaretlenir. Instagram eklentileri ve bunların görünümlerine genel bir bakış: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges.

Sitemizin böyle bir eklenti içeren bir sayfasını ziyaret ettiğinizde, tarayıcınız doğrudan Instagram'ın sunucularına bağlanır. Eklentinin içeriği Instagram tarafından doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve sayfaya entegre edilir. Bu entegrasyon sayesinde Instagram, Instagram profiline sahip olmasanız veya Instagram'da oturum açmamış olsanız bile, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgileri alır. Bu bilgi (IP adresiniz dahil) tarayıcınızdan doğrudan ABD'deki bir Instagram sunucusuna gönderilir ve burada saklanır.

https://help.instagram.com/155833707900388/: amacı ve veri toplama ve ileri işleme ve Instagram yanı sıra hak ve gizliliğinizi korumak için yollar ile veri kullanımı kapsamı, Instagram gizlilik politikalarını inceleyebilirsiniz.


Isı haritası

Bu web sitesi Fare Flow, Fare Akış ApS, Flæsketorvet 68, 1711 Kopenhag, Danimarka rastgele seçilen yakalamak için bireysel ziyaretler (anonim IP adresine sahip) bir web analiz aracı kullanır. Sonuç rastgele şekilde bu web sitesine bireysel ziyaretleri çoğaltılması adında fare hareketleri, fare tıklaması ve klavye etkileşimdir. Sayfayı  yenileyin.

Isı haritalarını değerlendirerek bu site için potansiyel iyileştirmeler elde edebilirsiniz.

Mouseflow tarafından toplanan veriler kişisel değildir ve üçüncü taraflara açıklanmayacaktır. Toplanan verilerin saklanması ve işlenmesi AB içinde gerçekleşmektedir. https://mouseflow.de/opt-out/: Eğer akışta Fare tarafından bir algılama istemiyorsanız tüm siteler için belirtilen bağlantıda, fare akışı kullanılır, itiraz edilinebilir.


Arama kaydı

Servis personelimiz ile telefon görüşmeleri, kalite kontrol ve eğitim amaçlı olarak kayıt altına alınmaktadır. Bunlar ayrıca sunucularımızdan düzenli olarak silinmektedir. Bu gizlilik politikası tüm telefon bilgileri için de geçerlidir.


İletişim

Kişisel verileriniz hakkında bizim tarafımızdan saklanan bilgileri istediğiniz zaman ücretsiz olarak talep edebilirsiniz. Bir veri sahibi olarak, tarafımıza ait yasal bir yasal yükümlülük olmadığı sürece, kişisel verilerinizin iptali, bilgisi, silinmesi, düzeltilmesi, kısıtlanması ve aktarılması hakkına da sahipsiniz.
Haklarınız hakkında daha fazla bilgi için, service@martigo.com veya +4312366060119 adresinden bize ulaşabilirsiniz. Yardım etmekten mutluluk duyarız. Denetim organı olarak şikayetler için görevli kurum ve adres : Avusturyalı Veri Koruma Kurumu (DPA) Wickenburggasse 8-10, 1080 Wien.



Kullanıcının hakları: bilgi, düzeltme ve silme

Bir kullanıcı olarak, isteğiniz üzerine, kişisel verilerinizin saklanması hakkında ücretsiz bilgi alacaksınız. İsteğiniz verilerin saklanması için yasal bir zorunluluk (örneğin, veri saklama) ile karşılaşılmazsa, yanlış verilerinizi düzeltmeye ve kişisel verilerinizi engellemeye,silmeye hakkınız vardır.


Muhtelif

Depoladığımız ve işlediğimiz kişisel bilgilerinizi korumak için gerektiği şekilde sürekli olarak değerlendirdiğimiz ve uyarladığımız kurumsal ve teknik önlemleri hayata geçirdik.

Bu gizlilik politikasını istediği zaman değiştirme ve yeni gelişmelere uyarlama hakkımız saklıdır. Yeni sürüm, web sitemizdeki hükümde geçerlidir. Gizlilik politikası geçerli sürümü altında belirtilen ;https://www.martigo.com/de/datenschutzerklärung, https://www.martigo.com/de/imprint bizim diziye daima web sitelerinde mevcuttur.


Yarışmalara ve Cekilislere katılım şartları

Yarışmalara ve Cekilislere katılım şartları

Katılım şartları ve Organizatörün amacı
(1) Bu Katılım Koşulları, çekilişlere katılım koşullarını ve gerekli hak transferlerini düzenler. İlgili yarışmanın prosedürü, martiGO'nun Facebook / Instagram tarafındaki ilgili yarışma eylemi bağlamında gerçekleşir.

(2) Yarışmanın organizatörü TRIBUS Business GmbH (TRIBUS), Quellenstrasse 72/3, 1100 Viyana'dır.

(3) İlgili çekilişe katılarak belirtilen şartlar kabul edilir.

(4) Çekiliş Facebook / Instagram ile bağlantılı değildir, Facebook / Instagram tarafından desteklenmez, düzenlenmez.

Katılım

18 yaşını dolduran ve Avusturya'da ikamet edenlerin hepsi yarışmaya katılım hakkına sahiptir.Hariç tutulan TRIBUS ve iştirakleri çalışanlarının yanı sıra çalışanların akrabaları ve yakınlarıdır. Sahte kimliklerle veya üçüncü şahısların kimlikleriyle katılıma izin verilmez.

Talihlileye Haber verme Yükümlülüğü

 (1) Kazananlar, son başvuru tarihinden sonraki bir hafta içinde katılımcılar arasından rastgele seçilecektir. Ayrıyetten Facebook yorumu özelliği ile ayrı ayrı posta veya telefon yoluyla bilgilendirilecektir.

(2) Her katılımcıya sadece bir ödül verilebilir.

(3) ödül ne devredilebilir ne de ödül nakit olarak ödenir.

(4) Sorumlu olmadığımız durumlar ortaya çıkarsa, ilgili çekilişi kazanan, uygun görülen bir alternatifi kabul eder. Bu gibi istisnai durumlar, özellikle sponsorlarla alakalıdır.

Kullanım Hakları

(1) Katılımcı, yüklenen fotoğrafların gerekli haklara sahip olmasını garanti eder. Katılımcı hak sahibi değilse, çekilişe katılım için gerekli haklara sahip olduğunu açıkça beyan eder.

 (2) ödülü kabul ederek kazanan, adını ve / veya fotoğrafını tanıtım amacıyla kullanabileceğimizi kabul eder.

  1. Sorumluluk ve tazminat

(1) Katılımcı fotoğraflarını yükleyerek, herhangi bir içerik, hüküm, yayın veya kullanımı geçerli yasaları veya üçüncü tarafların haklarını ihlal eden herhangi bir içerik göndermeyeceğini garanti eder.

(2)  Katılımcı, katılımcı tarafından kullanılan fotoğrafların hukuka aykırılığından kaynaklanan her türlü iddiaya karşı bizi tazmin eder. Tazminat yükümlülüğü, organizatörün herhangi bir yasal savunma masrafına (mahkeme ve avukat ücretleri gibi) karşı tam olarak tazmin edilmesi yükümlülüğünü de içerir.

(3) Yarışmaya katılarak, katılımcı Facebook'tan herhangi bir yükümlülükten muaf tutulur.

Dışlama

(1) Bu katılım koşullarının ihlali, ilgili katılımcıyı katılımdan çıkarmamıza izin verir. Bu özellikle, katılımcı yanlış beyanda bulunursa veya kullanılan fotoğraflar veya diğer içerikler (örneğin yorumlar) yürürlükteki yasaları veya üçüncü tarafların haklarını ihlal ederse geçerlidir. Aynı şey, şiddeti yüceltme, saldırganlık, taciz etme veya aşağılayıcı olma ya da sosyal adalet duygusuna aykırı olarak değerlendirilebilecek yorumlar için de geçerlidir.

(2) Hariç tutulan katılımcı önceden çizilmiş bir kazanan ise, ödül daha sonra iptal edilebilir.

  1. Erken fesih ve değişiklikler

    Çekilişin düzgün bir şekilde yerine getirilmesini garanti altına almak için, teknik veya hukuki koşulların gerekli ortamı sağlayamaması halinde (örn bilgisayar virüsü, manipülasyon veya hatalar yazılım / donanım) ya da yasal nedenlerle , örneğin; facebook / Instagram tarafından yasaklanması, tarihlere uymaksızın, hatta herhangi bir zamanda bitirme hakkını saklı tutuyoruz.

    8. Gizlilik

Katılımcıların kişisel verilerinin toplanması, işlenmesi ve kullanılmasından kendimiz sorumluyuz.

Katılımcının kişisel bilgilerini ve diğer kişisel bilgilerini yalnızca veri koruma kanununun yasal hükümleri bağlamında kullanacağız. Katılımcının rızası ile gerekli olduğu sürece bilgileri yalnızca saklayacağız, işleyeceğiz ve kullanacağız. Buna ayrıca, verilen kullanım koşullarına uymakta dahildir. Veriler sadece çekiliş için kullanılacaktır ve daha sonra silinecektir.

Katılımcı, istediği zaman, onun hakkında saklanan veriler hakkında bilgi talep edebilir. Bu arada, gizlilik politikamız XXXX'te mevcut kurallara uygun şekilde işlemektedir.

Son hükümler

(1) Katılma koşullarının etkin olmayan düzenlemeler içermesi halinde, kalan koşulların geçerliliği etkilenmez.

(2) Avusturya hukuku geçerlidir. Çeki kontrol etmek için yasal olanak yoktur.

Hata!
Hızlı kayıt ol
yada